Menu

Waarom I4Supply?

Een van de voordelen van een samenwerking met I4Supply is dat u ons naast het uitbrengen van een advies ook kunt inschakelen voor de uitvoering daarvan.

I4Supply - supply chain managementSimon Dijkstra, eigenaar en oprichter van I4Supply: “In de praktijk blijkt dat het managers of ondernemers aan tijd of benodigde expertise ontbreekt om complexe vraagstukken op het gebied van supply chain management en/of logistiek te concretiseren en te realiseren. Middels een vooraf afgesproken maatwerktraject brengen wij het advies uit en helpen wij om de benodigde wijzigingen binnen uw organisatie te realiseren. Een mensgerichte aanpak staat daarbij altijd centraal.”

5 redenen om I4Supply in te schakelen:

– I4Supply legt de focus op succesfactoren bij het creëren van synergiën bij samenwerkingen.
– I4Supply is betrokken bij projecten ter promotie van nieuwe supply concepten in duurzaamheid.
– I4Supply focust op de meest efficiënte manier om verbeteringen in supply chain en logistiek te realiseren voor bedrijven.
– I4Supply gaat voor u na welke risico’s invloed hebben op uw bedrijf en welke expliciet aangepast kunnen worden door het invoeren van bepaalde strategieën en tactieken.
– I4Supply beheert het hele proces in een supply chain optimalisatie tussen twee of meer partijen. Ook leiden we het hele proces naar de opzet van de nieuwe organisatie bij fusie, overname of samenwerking.

 

Content by GraziMedia | Website by Silverfish