Menu

Over Simon Dijkstra

I4Supply - Simon DijkstraSimon Dijkstra is een gedreven persoonlijkheid bij wie de ondernemersdrang door het bloed stroomt. Helemaal vreemd is dat niet, zijn ouders hadden vroeger een transportbedrijf. Simon zag zijn vader als zijn grote voorbeeld.
Het ondernemen, maar ook de logistieke processen fascineerden hem al vroeg.

Verandertrajecten

Simon volgde diverse HBO- en universitaire studies en al snel gaf hij leiding aan grote verandertrajecten op het gebied van logistiek en supply chain management.

Supply chain management

Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring en de benodigde expertise binnen het supply chain management lukt het hem op snelle en kundige wijze een totaaloverzicht te creëren in alle goederenstromen en processen en weet hij de processen efficiënt en effectief in te richten.

Mensgericht

Simon: “Een mensgerichte aanpak is daarbij altijd het uitgangspunt. Dankzij mijn eigen achtergrond kan ik me goed verplaatsen in de mensen op de werkvloer. Ik stel een plan op, zorg indien gewenst ook voor de succesvolle uitwerking van dit plan en neem de medewerkers mee in een nieuwe werkwijze. Het realiseren van een cultuurverandering bij verandertrajecten met de focus op het totale geheel voor transparantie en overzicht vind ik de leukste uitdaging. Ik beschik over een groot netwerk van specialisten. Mede daardoor zijn opdrachtgevers met I4Supply altijd verzekerd van de juiste expertise, passend bij het vraagstuk.“ Lees hier de reacties van relaties over de samenwerking met Simon Dijkstra.

 

Content by GraziMedia | Website by Silverfish