Menu

Onze werkwijze

I4Supply levert enkel maatwerk. Dat doen we door eerst een Quick Scan te maken van het bedrijf, waarmee binnen twee tot vier weken inzichtelijk wordt wat beter kan binnen de bedrijfsvoering. U kunt uiteraard zelf de keuze maken of de uitvoering hiervan door I4Supply gedaan wordt. Na de uitvoering is een nazorgtraject mogelijk, waarmee u als klant in totaliteit wordt ontzorgd.

I4Supply Quick Scan

I4Supply - supply chain management De Quick Scan is een methode die scant hoe de processen binnen uw bedrijf in elkaar steken en wat er nodig is om bijvoorbeeld de hoogst haalbare servicegraad tegen de laagst mogelijke kosten te realiseren of uw goederenstromen en transportactiviteiten te optimaliseren. Deze zogenoemde Quick Scan geeft u overzicht en inzicht in uw bedrijfsprocessen en mogelijke oplossingen voor uw specifieke situatie. Bij supply chain & logistic consultancy kunt u uitgaan van twee aandachtsgebieden:

1: Nieuwe ontwikkelingen en initiatieven;
2. Verbeteringen van bestaande supply chain/logistieke business modellen (operaties).

Voor optie 2 wordt de Quick Scan vaak ingezet als zich een probleem voordoet waarvan de oorzaak nog onbekend is. De opdrachtgever huurt dan de expertise van I4Supply in om de oorzaak te achterhalen. De Quick Scan leent zich prima om dergelijke situaties in kaart te brengen.

Een Quick Scan kan bestaan uit een analyse van één of alle volgende elementen:

Organisatie (structuur, leiderschap, opleiding, cultuur, mens/proces/taakgericht, managementstijl, communicatie, centrale/decentrale aansturing)
Financieel (kostenbeheersing, rapportages, budgetten, inrichting financiële administratie, fiscale optimalisatie, cash flow optimalisatie)
Operationeel (efficiency en effectiviteit op basis van Lean Six Sigma tools en logistieke engineering/simulatie, sales & operations planning, vraagvoorspelling) in supply chain, warehousing, transport en value added logistics
Verandermanagement (mate van acceptatie vernieuwingen bij overnames/fusies/reorganisaties, onderlinge samenwerking, open/gesloten houding)
Value chain management (mate van transparantie in waarde van een klant voor de onderneming)
Innovatie (milieuverbeteringen, technische verbeteringen, procesverbeteringen, IT-architectuur en systemen)

Contact Quick Scan

In nauwe samenwerking met u stellen wij een maatwerkpakket voor u samen en voeren wij de scan uit. Op basis van de resultaten van de scan kunt u als opdrachtgever zelf het vervolgtraject oppakken. Indien gewenst kunnen wij naar aanleiding van deze resultaten een plan van aanpak voor u opstellen en uitvoeren. Bel voor meer informatie naar Simon Dijkstra of stuur een e-mail naar info@I4Supply.nl.

 

Content by GraziMedia | Website by Silverfish