Menu

Leiderschapsprogramma

I4Supply - supply chain managementBij leiderschapsontwikkeling gaat het om het verkrijgen van nog meer inzicht in uzelf en het vanuit een breder perspectief bekijken waar uw organisatie nu staat. U leert welke stappen er ondernomen moeten worden om succesvol te worden, te blijven en uw organisatie hierop succesvol aan te passen in samenwerking met uw medewerkers.

I4Supply biedt een programma op maat in leiderschapsontwikkeling op het gebied van supply en logistiek. De positie van de eigen supply en logistiek moet aansluiten op de externe ontwikkelingen buiten het bedrijf welke uw supply en logistiek vandaag en morgen beïnvloeden. Hoe kan de eigen organisatie het beste anticiperen en zich aanpassen om aan verwachtingen van klanten te voldoen en hierdoor een voorsprong creëren en behouden in supply en logistiek? I4Supply helpt u bij het oplossen van dit vraagstuk.

Simon: “Medewerkers aansturen, zich laten ontwikkelen en mee laten groeien in een veranderende organisatie vraagt om sterk en authentiek leiderschap. Hoe meer inzicht u als manager of directeur in uzelf heeft, hoe beter u uw medewerkers in verandertrajecten kunt begeleiden.” I4Supply ontwikkelt leiderschapsprogramma’s op maat waarbij wij u coachen op o.a. uw managementstijl zodat u uw medewerkers kunt begeleiden in groei, ontwikkeling en samenwerking in een veranderende organisatie naar het meest optimale resultaat.

Anderen over I4Supply

‘Simon is binnen de organisatie van Argos begonnen met een optimalisatietraject van de transportactiviteiten. Dit mondde uiteindelijk uit in een volledige supply en value chain studie die nationaal en internationaal door het hele bedrijf heen liep. De samenwerking verliep zowel persoonlijk als zakelijk bijzonder prettig. Simon is in staat om complexe modellen voor iedereen binnen de organisatie begrijpelijk te maken. Hij helpt en ondersteunt zijn medewerkers door het delen van zijn kennis. Daarnaast is Simon een betrouwbaar en loyaal persoon.’  – John Bijl, Commercieel Directeur Benelux Argos

‘Simon heeft mij een periode bijgestaan bij het opzetten van een nieuwe afdeling genaamd Winder Logistiek. Mijn ervaring met Simon is hierin zeer positief.’ – Meindert Winder, Winder Limmen

 

Content by GraziMedia | Website by Silverfish