Menu

Interim management

I4Supply - Supply chain management Heeft u tijdelijk extra capaciteit, expertise of ervaring nodig op het gebied van supply chain management of logistiek? I4Supply ondersteunt u als interim manager met het oplossen van uw vraagstukken. Hierbij kunt u denken aan:

– I4Supply leidt organisaties en/of afdelingen op directie en/of senior management niveau naar een nieuw, hoger level om resultaten te verbeteren.

– Het doorvoeren van wijzigingen in een organisatie gaat vaak gepaard met een cultuur- en gedragsverandering. I4Supply neemt uw medewerkers mee in de wijzigingen en begeleidt het gehele traject, zodat de wijzigingen die noodzakelijk zijn om positieve resultaten te bereiken op succesvolle wijze worden doorgevoerd. Leiderschap en coaching maken zowel op organisatieniveau als individueel niveau onderdeel uit van dit traject.

Operations management. I4Supply optimaliseert de bedrijfsprocessen volgens de Lean Six Sigma methode en het toepassen van logistiek management, voorraad- en transportmanagement.

Het integreren van organisaties. Hierbij kunt u denken aan het integreren van nieuwe samenwerkingen zoals bij fusies en/of overnames, gebaseerd op nieuw gedefinieerde strategieën in supply chain management en logistiek waarbij de focus ligt op het grotere geheel voor volledige transparantie.

Anderen over I4Supply

“Samen met Simon heb ik nauw samengewerkt aan verschillende cao’s en aan diverse P&O-zaken. Een bijzonder prettige samenwerking. Simon beschikt over veel kennis en kunde, ik denk dat veel mensen daarvan onder de indruk zijn.” – Esther Huisman, Argos Oil

 

Content by GraziMedia | Website by Silverfish