Menu

Home

I4Supply is gericht op het totale werkveld van supply chain management en logistiek in Europa. Met behulp van de modernste technieken ontwikkelen wij innovatieve businessmodellen en logistieke oplossingen voor het groter MKB en grootbedrijf in de sectoren transport, chemie, olie/energie, handel en retail. I4supply helpt en ondersteunt organisaties op het gebied van interim management, consultancy en leiderschapsprogramma’s bij het oplossen van complexe vraagstukken in supply chain management en/of logistiek. Het doel van onze dienstverlening is maximale klanttevredenheid op de korte en lange termijn.

I4Supply - Simon DijkstraErvaring en expertise

Simon Dijkstra, eigenaar en oprichter van I4Supply, heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van logistiek en supply chain management. Simon is deskundig in het creëren van een totaaloverzicht en inzicht in alle goederenstromen en processen en weet deze op een efficiënte en effectieve wijze succesvol in te richten. Een mensgerichte aanpak staat daarbij altijd centraal. Simon beschikt over een groot netwerk van specialisten waardoor u met I4Supply bent verzekerd van de juiste expertise, passend bij uw vraagstuk.

Werkwijze

I4Supply voorziet de opdrachtgevers van maatwerk. Door middel van een Quick Scan wordt nagegaan hoe processen binnen uw bedrijf in elkaar steken en wat er nodig is om nog betere resultaten te bereiken. Hierbij wordt er gekeken naar nieuwe ontwikkelingen I4Supply - interim managementen initiatieven en verbeteringen van bestaande supply chain/logistieke business modellen. Aan de hand van de resultaten kunt u een keuze maken of u het vervolgtraject zelf oppakt of dat I4Supply een plan van aanpak voor u opstelt en uitvoert. De keuze is volledig aan u, want u als opdrachtgever en uw werknemers staan bij I4Supply centraal!

Eye for supply

Wij hebben oog voor supply chain management en logistiek en werpen graag een blik op de vraagstukken binnen uw organisatie. Meer weten over onze dienstverlening? Bel voor meer informatie naar Simon Dijkstra: 06 – 53 68 08 06 of stuur een e-mail naar info@I4Supply.nl.

 

 

Content by GraziMedia | Website by Silverfish